Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een optreden van The World Fastest Illusionist: Hans Klok!


Hans Klok


Hij wordt ook The Fastest Illusionist of the World genoemd! Op zijn tiende verjaardag kreeg hij een goocheldoos en begon met het optreden op verjaardagsfeestjes. Vier jaar later werd Hans Klok Nederlands en Europees Jeugdkampioen goochelen en won hij de Wenegini Prijs. Het was de start van een succesvolle, bekroonde carrière! 


In Nederland brak Hans Klok definitief door met zijn theatershow in attractiepark Duinrell en zijn gastoptreden in de André van Duin Revue. In 2014 was Hans Klok de eerste illusionist ooit die meedeed aan het Internationaal circusfestival van Monte Carlo. Hier werd hij onderscheiden met een Zilveren Clown.  Al snel volgen er optredens in Koninklijk Theater Carré en treedt Hans Klok op in het Excalibur Hotel & Casino aan de Strip in Las Vegas! 


Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!


The Dutch Tenors


Na de pauze krijgt u een bijzonder optreden van The Dutch Tenors:


De mannen van The Dutch Tenors speelden voorheen diverse hoofdrollen in musicals en opera's, zowel in Nederlands als internationaal. Vanaf nu zingen ze samen als The Dutch Tenors. Door fans beschreven als 'the next Il Divo', zingen de heren 'Classical Pop' repertoire. Alles op het hoogste niveau vocale gymnasiek, met bomsbastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang.