Vervelend dat u uw tickets kwijt bent. Maakt u zich maar geen zorgen. U kunt ons via onze online klantenservice een bericht sturen om de tickets opnieuw per mail te sturen. Mocht u tickets per post hebben en is het kort dag om ze opnieuw per post op te sturen dan kunt u dit ook via onze online klantenservice melden. Dan zorgen wij ervoor dat de organisatie op de hoogte is van uw komst!

U kunt ook uw tickets vinden in de Ticketmatic app. Wilt u weten hoe u de app kunt downloaden klik dan hier.