Wanneer de betaling voor de tickets is ontvangen, dan worden de tickets naar je toegestuurd. Mocht je gekozen hebben voor E-tickets, ontvang je deze direct na betaling in je mailbox.

Controleer ook uw spam box. Hier kunnen wel eens wat mailtjes in verdwijnen.

U kunt ook uw tickets vinden in de Ticketmatic app. Wilt u weten hoe u de app kunt downloaden klik dan hier.

Mocht u er echt niet uit komen dan kunt u contact opnemen via deze link