Geen smartphone, liever een papieren coronabewijs of wilt u een coronabewijs voor uw (klein)kinderen maken? Of vindt u het prettig om naast uw CoronaCheck-app ook een papieren coronabewijs mee te nemen? Dat kan. Een papieren coronabewijs maak u op www.coronacheck.nl/print..

Let op: het gele vaccinatieboekje is geen geldig document voor toegang tot evenementen.

Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kunt u bellen naar de helpdesk van de CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-14 21.

Let op: het opsturen van een papieren bewijs duurt doorgaans 5 werkdagen. Zorg dat u dit op tijd aanvraagt.