Wilt u naar een activiteit of evenement waarvoor u een coronatoegangsbewijs nodig hebt en heeeft u geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (EU reiziger)? Laat u dan testen voor toegang. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het gebruiken van toegangstesten en het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs. 


De testuitslag is 24 uur geldig. Dus u moet je binnen 24 uur voor de aanvang van de activiteit of het evenement laten testen. U kan zich tot uiterlijk twee uur voor aanvang laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden raden wij aan om zo kort mogelijk voor aanvang van de activiteit/het evenement u te laten testen.


De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor u als bezoeker.


Voor meer informatie over Testen voor Toegang of het inboeken van een test, kijk op testenvoortoegang.org of neem contact op met de Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur