Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kunt u bellen naar de helpdesk van de CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-14 21. Let op: het opsturen van een papieren bewijs duurt doorgaans 5 werkdagen.

Heeft u wel een computer en DigiD? Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via de website www.coronacheck.nl/print.

Het kan voorkomen dat de overheidsapp overbelast is op het moment dat u het gebouw wilt betreden. We raden u dan ook aan een papieren-versie van het coronatoegangsbewijs met QRcode thuis te printen en mee te nemen.

Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.coronacheck.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Helpdesk CoronaCheck: 0800-1421 (Gratis). Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur