Theater De Lievekamp
Raadhuislaan 14
5341 GM Oss


Openbaar vervoer
Komt umet de trein, dan loopt u binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station van Oss naar ons theater. U loopt aan de kant van spoor 1 naar links de Spoorlaan op, richting de verkeerslichten. Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf de Molenstraat in. Bij de rotonde loopt u naar links en na circa 250 meter bevindt Theater De Lievekamp zich aan de linkerzijde. Het is ook mogelijk een treintaxi te nemen vanaf het Centraal Station.
Bekijk de actuele reisinformatie via 9292.nl.

Met de auto
Theater De Lievekamp bevindt zich aan de rand van het centrum van Oss. Plan uw route via vanAnaarBeter of via Google Maps.


Parkeren

In de omgeving van De Lievekamp is voldoende parkeergelegenheid.

Parkeren achterzijde
Aan de achterzijde van ons theater kunt u op het Raadhuishof ‘s avonds (na 18:00 uur) en in het weekend gratis parkeren. Van maandag tot en met vrijdag is het van 9.00 tot 18.00 uur aan de achterzijde betaald parkeren. u vindt de betaalautomaat achter het elektriciteitshuisje op het Raadhuishof.

Parkeren voorzijde
Aan de voorzijde – de parallelweg aan de Raadhuislaan, vóór de Bibliotheek, De Lievekamp en Muzelinck – is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur én op donderdag (koopavond) tot 21.00 uur. Buiten deze dagen en tijden is het parkeren hier gratis.


Aan de voorzijde – de parallelweg aan de Raadhuislaan, vóór de Bibliotheek, De Lievekamp en Muzelinck – zijn twee invalidenparkeerplaatsen. Aan de achterzijde van ons theater is één invalidenparkeerplaats.