Waar kan ik parkeren in Almere?
 Voor Kunstlinie Almere Flevoland (Esplanade 10, 1315 TA, Almere-Stad) volgt u vanaf de A6, afslag 5, eerst centrum Almere-Stad. Dan volgt u de borden richting Hospitaalgarage of u rijdt door naar de Schippergarage. Kunstlinie Almere Flevoland ligt op zeer kleine afstand van beide parkeergarages. Kunstlinie Almere Flevoland ligt aan de Esplanade, de boulevard bij het Weerwater.


Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u graag naar www.routenet.nl.


Voor uw navigatiesysteem toetst u bij 'bestemming' in Koetsierbaan of Hospitaalweg. Uitrijkaarten voor de Hospitaal- en Schippersgarage zijn te koop bij de ticketshop van Kunstlinie Almere Flevoland. Als je na 18.00 uur de garage inrijdt betaal je slechts €5,20. Als je voor 18.00 uur inrijdt betaal je €9,90 ( De tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen). Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Ticketshop en in de CITYLOUNGE.
 
Wat voor voorzieningen zijn er voor mindervaliden?
 Kunstlinie Almere Flevoland ( KAF ) is rolstoeltoegankelijk en er zijn liften aanwezig. Kunstlinie Almere Flevoland beschikt tevens voor slechthorenden over een infraroodvoorziening, met ontvanger en koptelefoon. Indien u een koptelefoon wenst, dient u dit telefonisch door te geven via 020- 214 6010.   Deze kunt u na reservering ophalen bij de garderobe ( op de ledendag ).


Kan ik met het Openbaar Vervoer naar Almere?
Het KAF is per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op ns.nl of 9292.nl.
Voor Kunstlinie Almere Flevoland stapt u uit op station Almere Centrum. Vervolgens neemt u bus M1 (richting Almere-Haven), of bus M4 (Almere Poort) en stapt u uit bij de Passage. Vanaf daar loopt u de Zoetelaarpassage in (ingang Sickman) tot aan het einde (Mediamarkt). Hier slaat u links af. Aan het einde van het gebouw ziet u rechts aan het water Kunstlinie Almere Flevoland liggen.


Kan ik met het Openbaar Vervoer naar Eindhoven?
Vanaf NS station Eindhoven is het ruim 20 minuten lopen naar het Parktheater. De volgende bussen vertrekken bij het busstation Eindhoven en stoppen bij de halte Parktheater:
Lijn 7, Lijn 11, Lijn 12, Lijn 17, Lijn 117, Lijn 317, Lijn 318, Lijn 407. Vanaf de halte zie je het Parktheater liggen en loop je in een paar minuten naar de hoofdingang.

Tip: Gebruik Bravoflex, de nieuwe vervoersservice van Bravo
Bravoflex is een flexibele vervoerservice op afroep die zonder vaste route rijdt van halte naar halte. Welke haltes? Dat bepaal je zelf. De nieuwe vervoersservice rijdt in Eindhoven, Veldhoven, Aalst, Waalre en Helmond.
Er is dus géén dienstregeling. U bestelt Bravoflex gemakkelijk via een app, website of door even te bellen.U reserveert een zitplaats in een voertuig en bepaalt zelf wanneer u bij welke halte wordt opgehaald en naar welke halte u reist.  U betaalt op basis van uw reisafstand.

Eindhoven, Veldhoven, Aalst, Waalre:  Bravoflex rijdt van maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 21.30 uur en zondag en zaterdag van 09.00 - 21.30 uur.


Meer informatie over deze service is te vinden op de website van Bravoflex.

Wat als ik met de auto naar Eindhoven kom?
 Gebruikt u een navigatiesysteem, vult u dan in:

  • Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven

Volg in en om Eindhoven de bewegwijzering 'Parktheater'.

Bekijk hier het actuele overzicht van wegwerkzaamheden in Eindhoven. Voor meer informatie over de bereikbaarheid klikt u hier.