De MAX Ledendag in Alphen a/d Rijn op 9 mei is verplaatst naar 27 september 2020. Ook de locatie is gewijzigd deze ledendag gaat plaats vinden in het Nieuwe Luxor te Rotterdam. Het programma blijft hetzelfde.

Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht van deze verplaatsing. Via deze mail kun jij las koper je keuze doorgeven omtrent de verplaatsing. Heb je de mail niet ontvangen of perrongeluk verwijderd klik dan hier voor het keuzeformulier.