Onlangs heeft u bij omroep MAX tickets gekocht voor MAX Koninklijk Den Haag + High Tea. Vanuit de organisatie heeft omroep MAX het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op donderdag 2 april, vrijdag 3 april, zaterdag 11 april en zaterdag 18 april worden verplaatst. De nieuwe datums zijn bekend gemaakt: zaterdag 2 mei en zaterdag 16 mei.

Update:

Inmiddels kunnen ook helaas de nieuwe datums op 2 en 16 mei ook niet doorgaan. Er zijn daarvoor weer twee nieuwe datums bijgekomen dit is op 21 en 30 augustus 2020

Verdere informatie over de verplaatsing heeft u per mail mogen ontvangen. Controleer ook altijd uw spam/reclame inbox. Mocht u de mail onverhoopt niet ontvangen klik dan hier om het formulier in te zien en te versturen.