Onlangs heeft u bij omroep MAX tickets gekocht voor MAX Kaasmaken. Vanuit de organisatie heeft omroep MAX het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op donderdag 26 maart en donderdag 2 april, wordt verplaatst. De nieuwe datums zijn bekend gemaakt: donderdag 28 mei en donderdag 11 juni.

Update:

Inmiddels kan ook helaas de nieuwe datum op 28 mei niet doorgaan. Er zijn op dit moment drie nieuwe datums op 11 en 25 juni 2020 en op 9 juli 2020.

Verdere informatie over de verplaatsing heeft u per mail mogen ontvangen. Controleer ook altijd uw spam/reclame inbox. Mocht u de mail onverhoopt niet ontvangen klik dan hierĀ om het formulier in te zien en te versturen.