Theater Castellum

Adres:

Rijnplein 1-3

2405 DB Alphen ad Rijn


Wil je meer informatie over de bereikbaarheid klik dan hier.


Parkeren

Parkeergarage Castellum onder het stadhuis aan het Raoul Wallenbergplein, 2405 CZ Alphen aan den Rijn loopt door tot aan het Rijnplein. Als u deze uitgang kiest staat u voor Castellum. Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart. De uitrijkaart kost €3,50* mits u ná 18.00 uur de parkeergarage bent ingereden. Op zondag is de parkeergarage gratis. *Let op, dit is géén kortingstarief!

 

Met een geldige parkeerkaart/uitrijkaart is het mogelijk ook na sluitingstijd de parkeergarage te verlaten. De meest actuele parkeerinformatie en de openingstijden vindt u op de site van parkeergarage Castellum.Theater Hanzehof


Adres:

Coehoornsingel 1

7201 AA Zutphen


Parkeren en bereikbaarheid

 

Theater Hanzehof ligt op 10 minuten lopen van het station. Volg bij het verlaten van de stationshal de weg naar links, ga bij de stoplichten links en volg de borden. Komt u met de auto? Bij de Hanzehof kunt u gratis parkeren. We hebben enkele honderden parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons pand. Vlakbij de hoofdingang vindt u een aantal invalideparkeerplaatsen. Het adres van de Hanzehof is Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen.

 

Wijziging parkeer- en verkeerssituatie (maart 2017)

 

Vanaf heden zijn er enkele wijzigingen in het parkeer- en verkeerssituatie van de Coehoornsingel (voor de Hanzehof). Aan de Coehoornsingel mag alleen nog geparkeerd worden op de blauw gemarkeerde delen, met een maximumduur van 2 uur. Daarnaast is er eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de rotonde Deventerweg - Coehoornsingel - Burg. Dijckmeesterweg en de afslag Fanny Blankers Koenweg. Inrijden is alleen vanaf de kant van de rotonde toegestaan.