Nieuwe Luxor


Adres:

Posthumalaan 1

3072 AG Rotterdam


Parkeren en bereikbaarheid


U kunt parkeren in Parkeergarage De Rotterdam: Q-Park en Parkeergarage Boston/Seattle: Q-Park. Voor meer informatie over bereikbaarheid, klikt u hierEr zijn geen uitrijkaarten beschikbaar. 


Luxor Theater is per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op ns.nl of 9292.nl.
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro (Lijn D + E) als de tram (lijn 20, 23 en 25) reizen. Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heeft u een OV-Chipkaart nodig.
 


Theater Hanzehof


Adres:

Coehoornsingel 1

7201 AA Zutphen


Parkeren en bereikbaarheid

 

Theater Hanzehof ligt op 10 minuten lopen van het station. Volg bij het verlaten van de stationshal de weg naar links, ga bij de stoplichten links en volg de borden. Komt u met de auto? Bij de Hanzehof kunt u gratis parkeren. We hebben enkele honderden parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons pand. Vlakbij de hoofdingang vindt u een aantal invalideparkeerplaatsen. Het adres van de Hanzehof is Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen.

 

Wijziging parkeer- en verkeerssituatie (maart 2017)

 

Vanaf heden zijn er enkele wijzigingen in het parkeer- en verkeerssituatie van de Coehoornsingel (voor de Hanzehof). Aan de Coehoornsingel mag alleen nog geparkeerd worden op de blauw gemarkeerde delen, met een maximumduur van 2 uur. Daarnaast is er eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de rotonde Deventerweg - Coehoornsingel - Burg. Dijckmeesterweg en de afslag Fanny Blankers Koenweg. Inrijden is alleen vanaf de kant van de rotonde toegestaan.