Na het betalen van een reservering kan er vertraging optreden door de terugkoppeling van de financiële instellingen - of banken.Heeft u uw betaling succesvol afgerond en na 24 uur uw opdrachtbevestiging en E-tickets nog niet ontvangen?

Controleer ook altijd de Spambox, het kan soms gebeuren dat onze mails hierin terecht komen.

U kunt ook de Tickets terugvinden in de Ticketmatic app. Klik voor meer informatie over de Ticketmatic app hier.

Mocht u helemaal geen tickets of bevestigingsmail hebben ontvangen dan vragen we u een contactformulier in te vullen via de button 'Stel uw vraag' onderaan deze pagina.

Of telefonisch contact op te nemen met MAX Tickets via  020 - 214 6010

MAX Tickets is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.30 uur.