Wist u dat u op vele vragen al een antwoord kunt krijgen in onze online informatiebank. Wanneer u hier klikt komt u bij de meest gestelde vragen en antwoorden uit.

Wordt uw vraag daar niet beantwoord dan kunt u hier klikken om ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen de ingestuurde melding dan zo snel mogelijk in behandeling.

Telefoon

Max Tickets is telefonisch te bereiken via 020 - 214 6010

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.30 uur.

Tussen 12:30 - 13:00 uur zijn we gesloten i.v.m. lunchpauze.