Wanneer u de tickets niet hebt mogen ontvangen, kunt u de tickets gemakkelijk terugvinden in de app.

Via deze link kunt u de app in de Apple Store downloaden. Via deze link kunt u de app voor Android downloaden.

Meer informatie over het downloaden van de Ticketmatic App, het downloaden van uw tickets en het doorsturen van de tickets vind u hier.

Ontvangt u de tickets liever per post of per e-mail? Neem dan contact op met MAX Tickets via 020 - 214 60 10 of via onze online klantenservice.

MAX Tickets is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 uur.