Heeft u een kortingscode ontvangen voor ZAPP Sinterklaasfeest? Dan is het mogelijk deze code op de volgende manier te verzilveren.

1. Kies de juiste datum/tijd.

2. Kies een vak waar u wilt zitten

3. Onder selecteer tickets staat de optie "Gebruik promotiecode"

4. Voer de promotiecode in en voeg het aantal tickets toe aan de selectie (U ziet hier ook het ticket met de korting tevoorschijn komen)

5. Kies uw plaatsen (de best beschikbare plaatsen worden geselecteerd, deze kunt u nog wijzigen)

6. Klik op volgende. Hierna kunt u de bestelling afronden.