Orpheus Theater Apeldoorn:

U kunt uw auto parkeren in de nabijgelegen parkeergarages Orpheus, Soerenseweg 10, 7314 CD in Apeldoorn of Parkeergarage Museum Centrum, Roggestraat 133, 7311 CC Apeldoorn.  Orpheus heeft twee parkeergarages op loopafstand. Beide zijn dankzij een lift geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. De garages zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking.

De parkeergarage Orpheus is in beheer van Gemeente Apeldoorn en beschikt niet over oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's. Voor de voorstelling kunt u al een parkeerticket kopen. U drukt op de betaalautomaat op de knop THEATER, de kosten zijn € 6,00. Als u na de voorstelling betaald volgt u de instructies op de automaat en betaald u € 2,33 per uur.

Parkeerkaarten voor de Parkeergarage Museum Centrum kunt u alleen afrekenen in de parkeergarage.

Parkeertarief Parkeergarage Orpheus
Parkeergarage Orpheus
Parkeertarief: € 2,33 per uur
€ 6,00 per 12 uur of € 9,00 per 24 uur.


Schouwburg De Meerse Hoofddorp:

Parkeren

Parkeergarage Burgemeester van der Willigenlaan ligt pal naast Het Cultuurgebouw. U  kunt hier 24 uur per dag in én uitrijden. Wij raden aan te betalen met je smartphone via één van de landelijke parkeerproviders. Dit is gemakkelijk en voorkomt wachttijd bij de parkeerautomaten, welke op gezette tijden flink kan oplopen. Binnen Haarlemmermeer zijn de volgende landelijke parkeerproviders actief: ANWB, Parkmobile, Park-line, Yellowbrick, SMS-parking, MyOrder en Sunhill. Bekijk de actuele kosten voor deze parkeergarage.

Soms staat de parkeergarage naast Het Cultuurgebouw vol, een goed alternatief is dan de parkeergarage Vier Meren aan/onder het iets verderop gelegen Burgemeester van Stamplein. Deze garage kunt u tot 21:30 uur inrijden en uitrijden kan 24 uur per dag! Bekijk de actuele kosten voor deze parkeergarage.