Als lid van MAX ontvangt u 20% korting op de toegangsprijs.

Via maxtickets.nl is het mogelijk om tickets te bestellen voor MAX Proms 2019. Zodra u op 'Nu bestellen' klikt opent de bestelmodule.

Hierbij kunt u eerst het gewenste vak selecteren. Hierna krijgt u de mogelijkheid om uw tickets te selecteren.

Bij 'Gebruik Promotiecode' gebruikt u de promotiecode.

Hierna wordt de ledenkorting op de ticketprijs berekend.

1. Selecteer in de bestelmodule het gewenste vak.

2. Klik bij selecteer tickets op "gebruik promotiecode" en vul hier de promotiecode in die u als Omroep MAX lid heeft mogen ontvangen.

3. Selecteer het prijstype met korting met het grijze pijltje.

4. Klik op "Toevoegen aan selectie" om het aantal gewenste stoelen toe te voegen. Klik daarna op "Volgende".

5. Rond het bestelproces af.