Editie augustus 2021 vanuit Amsterdam:

Onze afvaartlocatie bevindt zich op de voormalige NDSM scheepsbouwwerf, schuin aan de overkant van het Centraal Station in Amsterdam Noord.
 De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomt.

Het adres van onze afvaartlocatie is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam.
Ons schip ligt naast de pont en als navigatieadres kunt u Ms. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam invoeren.

Onze vertreklocatie is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, de touringcar en de fiets.

Met het openbaar vervoer:

Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks vanachter het Amsterdam Centraal station naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.

Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de paarse F4 pont, de meest linker pont naar “NDSM”. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur; kwart voor en kwart over. De pontjes varen alle dagen tot 23:45 uur en de vaartijd is ongeveer 15 minuten.

Met de auto:

Parkeren kan makkelijk in de buurt van onze afvaartlocatie.

Parkeren kost op het NDSM-terrein  € 1,40 per uur. Betalen kan bij de parkeermeter met pin of via de parkeerapps van Yellowbrick/Parkline, parkeercodes 19586/19587.

Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze afvaartlocatie, houdt u dus rekening met de tijd welke u nodig heeft om vanaf het Amsterdam Centraal station naar ons toe te komen.

Editie juli 2021 vanuit Leiderdorp:

Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem, gebruikt u dan het adres: Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp.


De boot “De River Princess” ligt aan de Zijldijk even voorbij de brug ( ten noorden van ) over de rivier De Zijl. Bij de afmeerlocatie tegenover het schip  vindt u een parkeerplaats behorend bij het bedrijf.