Kaarten voor exclusieve ledenarrangementen kunt u online reserveren via maxtickets.nl of telefonisch door te bellen naar 020 - 214 6010.

Online

Hieronder wordt u in korte en duidelijke stappen uitgelegd hoe u online kaarten kunt bestellen.

Benodigdheden

- Bank e-reader voor een directe betaling

Let op: voor een online reservering heeft u uw MAX-inloggegevens niet nodig!

1. Ga naar maxtickets.nl

U kunt op de homepage klikken op het gewenste ledenarrangement. Zodra u het gewenste ledenarrangement niet kunt vinden op de homepage, kunt u het evenement in typen in de zoekbalk rechtsboven aan de pagina. Hierna klikt u op 'Zoeken', het ledenarrangement wordt dan getoond.

U ziet vervolgens meer informatie over het gekozen ledenarrangement, waaronder beschikbaarheid en bijbehorende prijzen.