Kaarten voor exclusieve ledenarrangementen kunt u online reserveren via maxtickets.nl of telefonisch door te bellen naar 020 - 214 6010.

Online

Hieronder wordt u in korte en duidelijke stappen uitgelegd hoe u online kaarten kunt bestellen.

Benodigdheden

- Bank e-reader voor een directe betaling

Let op: voor een online reservering heeft u uw MAX-inloggegevens niet nodig!

1. Ga naar maxtickets.nl

U kunt op de homepage klikken op het gewenste ledenarrangement. Zodra u het gewenste ledenarrangement niet kunt vinden op de homepage, kunt u het evenement in typen in de zoekbalk rechtsboven aan de pagina. Hierna klikt u op 'Zoeken', het ledenarrangement wordt dan getoond.

U ziet vervolgens meer informatie over het gekozen ledenarrangement, waaronder beschikbaarheid en bijbehorende prijzen.

2. Klik op 'Nu reserveren' of  'Reserveer nu uw kaarten'

Deze optie varieert per ledenarrangement. In het geopende scherm ziet u voor welk ledenarrangement en voor welke datum u kaarten gaat bestellen (Let goed op de gekozen datum)